Volg vijverstofzuiger by Deseco

via één van onze social media kanalen!

dankzij de vijverstofzuiger van Anaconda by Deseco hebt u altijd een mooie vijver!

Vraag van de week

Kan je je vijver stofzuigen als het heel warm is? Zonder probleem. De warmte zal je doen watertanden om even in je vijver te springen. Maar dat is een beloning die meest opbrengt na de stofzuigbeurt. Tijdens zal het ervoor zorgen dat de vaste stof op de niet gezogen delen zich verplaatst naar de reeds gezogen delen en dat is zonde van het werk. Hou even vol en geniet daarna van een volledig propere vijver.

dankzij de vijverstofzuiger van Anaconda by Deseco hebt u altijd een mooie vijver!

Lang weekend

Met een lang weekend in het verschiet is er zeker wat tijd om je zwemvijver voor te bereiden op de eerste dagen waarin een verkoelende plons welkom zal zijn. Kom je nog iets tekort of weet je niet goed hoe te beginnen? Neem een kijkje op onze website www.vijverstofzuiger.be , klik eens door naar onze webshop of naar het aanvraagformulier voor een vrijblijvende demonstratie van onze Anaconda vijverstofzuigers .

dankzij de vijverstofzuiger van Anaconda by Deseco hebt u altijd een mooie vijver!

Laat de zon maar komen!

De zon laat zich stilaan meer en meer zien en we krijgen dan ook van her en der de volgende vraag:
Wat is het beste weer om je vijver te stofzuigen? Eigenlijk is de gemakkelijkste situatie om te stofzuigen op een zonnige dag, bij heldere hemel en zonder te veel wind. De stand van de zon zorgt ervoor dat je in bepaalde delen van de vijver beter tot op de bodem kan kijken dan andere vanwege reflectie en schaduw. Zeker op bewolkte dagen kan die reflectie lastig zijn. Kijk dus eens op verschillende momenten van de dag vanuit verschillende plekken in je vijver en bepaal zo wanneer je best begint en welk circuit je best volgt.

dankzij de vijverstofzuiger van Anaconda by Deseco hebt u altijd een mooie vijver!

Mooie paasweek!

Met 4 mooie dagen scoorde de Paasweek hoog qua mogelijkheden om de vijver een beurt te geven. En het wordt tijd ook. Na Pasen komen de communies, de BBQ’s en tuinfeestjes eraan. Om van het zwemweer maar te zwijgen. Maar je moest je kans wel grijpen want het is weer een paar dagen anders nu. Wie heeft tussen het organiseren van de Paasbrunch, het verstoppen en zoeken van Paaseieren de tijd gevonden om de vijver klaar te maken? En hoe ging dat? Deel je ervaring!!!

Een vijver kan je stofzuigen als er veel wind is

Een vijver stofzuigen met veel wind

Een goede vraag op een dag als vandaag: Kan je je vijver stofzuigen als het hard waait? Natuurlijk. De wind zal echter over het wateroppervlak waaien en zorgt voor rimpelingen die het zicht naar de bodem kunnen belemmeren zodat je een beetje “blind” stofzuigt. Een zeer systematische manier van werken waarbij je in vaste patronen over de bodem en wand gaat is dus aangeraden om geen plekken over te slaan en per opgezogen liter water ook zoveel mogelijk vaste stof op te zuigen.

een vervuilde vijver die we gaan stofzuigen in maart

Maart roert zijn staart

En dat hebben we geweten de laatste dagen. Maar ondanks maartse buien en binnenkort aprilse grillen blijft de lente zijn intrede doen. En ook in de vijver zal dat te merken zijn. Neem dus elke gelegenheid te baat om ervoor te zorgen dat je kan genieten rond en later ook in je vijver als het weer tijd is voor tuinfeestjes en waterplezier.

Ook tijdens de regen kan je een vijver stofzuigen

Een vijver stofzuigen als het aan het regenen is

Een vraag die we wel eens krijgen met de huidige weersomstandigheden: Kan je je vijver stofzuigen als het regent? Natuurlijk, als je maar oppast met de elektriciteit. Je zal ook wat natter worden dan anders. De regendruppels die op het wateroppervlak vallen zorgen voor rimpelingen die het zicht naar de bodem kunnen belemmeren zodat je soms een beetje “blind” stofzuigt. Een zeer systematische manier van werken waarbij je in vaste patronen over de bodem en wand gaat is dus aangeraden om geen plekken over te slaan en per opgezogen liter water ook zoveel mogelijk vaste stof op te zuigen.

een vijver stofzuigen op een zonnige dag in februari

De lente ontluikt

De lente ontluikt. Wilgenkatjes en Forsitia zijn daar stille, mooie getuigen van. De zon heeft zich al present gemeld deze week en een dezer dagen ontwaakt ook de vijver uit zijn winterslaap. Meestal zijn de algen de vroege vogels die bij de eerste zonnestralen profiteren om welig te tieren. Residu en slib wegzuigen is ten zeerste aanbevolen deze periode. Ook algen opzuigen helpt mee het vijverwater voedingsarm te houden. En wie aan vijvers en stofzuigen denkt, denkt Anaconda 😉 www.vijverstofzuiger.be

De anaconda M22 op het einde van de winter

De winter loopt op z’n eind

De eerste tekenen van leven duiken al op in de vijver. Vijverbezitters weten wat dat betekent ... lenteschoonmaak! Uw vijver bevat misschien afgevallen bladeren, slib of plantenresten. De eerste berichten over “meer algen dan anders” lopen al binnen. De lenteschoonmaak zal zich weldra opdringen. Een Anaconda vijverstofzuiger is hierbij een absolute meerwaarde. Hebt u al een Anaconda vijverstofzuiger? Ons team staat klaar voor eventuele vragen of info over de nieuwe modellen. Check ook eens in onze webshop of u alle nodige accessoires hebt om het werk aangenamer te maken. www.vijverstofzuiger.be
Hebt u nog geen Anaconda vijverstofzuiger? Check dan zeker eens onze modellen op onze website. Weet dat u een gratis en vrijblijvende demonstratie van onze Anaconda vijverstofzuigers bij u thuis kan krijgen. Zo kan u ter plekke zien hoe efficiënt ze zijn en dat de aanschaf een goede investering is. vijverstofzuiger.myshopify.com

Bladeren die vallen in een vijver kan u zonder problemen verwijderen met de anaconda vijverstofzuiger

De herfst loert om de hoek!

Het weer van de laatste dagen liegt er niet om. De herfst loert om de hoek. Na de mooie herfstkleuren krijgen we vallende en rondvliegende bladeren waarvan onvermijdelijk een deel in vijvers terecht zal komen. Daar kan het composteren en voedingstoffen aan het water afgeven met volgend voorjaar een sterkere algengroei als gevolg. Onze zuigkoppen zijn ideaal om blad dat toch naar de bodem van uw (zwem)vijver is gezonken en zich dikwijls in hoopjes in de hoeken opstapelt, op te zuigen.

Ons topmodel in volle actie. De anaconda M22 professionele vijverstofuiger

Nieuw in ons gamma, de Anaconda M22 professionele vijverstofzuiger

Met heel veel trots presenteren wij u ons nieuw paradepaardje. De Anaconda M22' vijverstofzuiger. Deze vijverstofzuiger is het resultaat van meer dan 15 jaar ervaring en doorontwikkeling.

De Anaconda 3.3 vijverstofzuiger in actie.

Waarom een vijverstofzuiger kopen?

Een vijverstofzuiger is echt onmisbaar voor het onderhoud van uw vijver en gaat er voor zorgen dat die het hele jaar door vrij wordt gehouden van slib en plantenresten. Onze Anaconda's' zuigen het slib en plantenresten door hun filter en laten het water via uw plantenfilter opnieuw in uw vijver stromen. U verliest dus geen kostbaar vijverwater en verstoort het evenwicht in uw vijver niet. Dankzij onze Anaconda vijverstofzuigers bent u er echt van verzekerd dat uw vijver het hele jaar door zal stralen!

Demonstratie van een robotstofzuiger

Zijn de Anaconda’s geschikt voor een zwemvijver?

Absoluut! Onze vijverstofzuigers zijn ontworpen voor het onderhoud van uw zwemvijver of bio-zwembad. De Aanconda’s zijn compatibel met de Zodiac MX8 of Maytronics Dolphin stofzuigrobots. Op deze manier is uw zwemvijver of zwembad het hele jaar door klaar voor een verfrissende duik!

Een uitgebreide test van onze professionele vijverstofzuiger type 3.3

Welke vijverstofzuiger moet ik kiezen?

Bent u benieuwd welke Anaconda vijverstofzuiger het beste bij u past? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in! Eén van onze medewerkers zal dan snel met u contact opnemen en al uw vragen beantwoorden. Indien u wenst kan u zelfs een vrijblijvende demonstratie aanvragen.